Niciun opritor nu mai are ce căuta pe spațiul public. Fără capre, navete, cauciucuri pentru ocuparea locurilor de parcare! Anunțul a fost făcut Radu Mihaiu.
„Capre, navete, cauciucuri sau alte găselnițe – nu au ce căuta pe spațiul public. Urâțesc orașul și nu fac decât să genereze conflicte între vecini”, spune primarul sectorului 2.
Radu Mihaiu a precizat că „Plasarea unui opritor pe stradă nu dă dreptul nimănui să își rezerve un loc de parcare pe spațiul public. Poliția Locală, împreună cu Administrația Domeniului Public, desfășoară acțiuni de îndepărtare aproape în fiecare zi, dar ele reapar imediat.”
Primarul sectorului 2 spune că va rezolva această problemă. „Voi propune Consiliului Local o hotărâre prin care să putem sancționa persoanele care se fac astfel stăpâni pe domeniul public. Doar așa vom opri această meteahnă care transformă străzile sectorului în traseu cu obstacole”, a punctat Mihaiu.
Primarul sectorului 2 a declarat război și celor peste 200 de km de cabluri existente.
„Copaci înfășurați sau invadați de ghemuri de cabluri. Și imaginea asta spune multe despre noi… Să știți că operațiunea „Cer liber” nu e o intervenție ușoară. (…) Dacă ne auziți în miez de noapte, ne scuzați pentru deranj. Eliberăm cerul”, a transmis Radu Mihaiu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *