Nelu Tătaru a fost numit consilier onorific al premierului Florin Cîțu

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru este acuzat de luare de mită de la pacienți. Din primele informații, se pare că el lua sume mici. Ar fi cercetate peste 100 de acte materiale.

Nicolae Ciucă a confirmat demiterea lui Nelu Tătaru din funcțiile interne din PNL, dar și scoaterea lui de pe lista de candidați la alegerile parlamentare din iarnă:

„Ultima decizie, care sunt convins că interesează pe toată lumea e cea legată de liderul filialei Vaslui, deputatul Nelu Tătaru, care, la propunerea mea, a fost eliberat din funcția de președinte de filială și, desigur, la nivelul grupului se vor lua măsuri pentru a vacanta poziția de președinte a comisie de sănătate. Va asigura interimatul domnul Varujan Vosganian. Nu are cum să mai rămână candidat. Este o situație care îl afectează pe cel care trebuie să răspundă de faptele sale – partidul a procedat și a luat măsuri în conformitate cu prevederile statutare”, a declarat Ciucă.

Potrivit unor surse citate de A3CNN, în ședința BPN de azi de la PNL se va propune ca Nelu Tătaru să se retragă, urmând să se voteze în acest sens. El era pe lista PNL Vaslui pentru Camera Deputaților.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *