Diana Șoșoacă, la protestul antirestricții de la Cluj-Napoca. Senatoare a spus „Tatăl Nostru” la microfon

Senatoarea Diana Șoșoacă a participat duminică, la Cluj-Napoca, la un protest autorizat împotriva măsurilor de restricție impuse de Guvern. Câteva zeci de persoane s-au adunat în Piața Unirii, în fața Monumentului Memorandiștilor, a scris clujulpolitic.ro.

La manifestația de la Cluj a participat și fostul primar PRM-ist al municipiului de pe Someș, Gheorghe Funar. Protestatarii au strigat „Libertate”, „Jos Arafat” sau „Jos masca”. La final, Diana Șoșoacă a spus „Tatăl Nostru” la microfon, acompaniată de cei prezenți.

Diana Șoșoacă a făcut o baie de mulțime, fiind asaltată de fani pentru poze, autografe și îmbrățișări. Protestul a fost autorizat până la ora 17.00, astfel că organizatorii vor fi amendați pentru că manifestația a durat până la ora 18.00, scrie Clujulpolitic.

Șoșoacă a făcut o baie de mulțime la finalul discursului, fiind asaltată de fani pentru poze, autografe și îmbrățișări.

Diana Șoșoacă va fi amendată cu o sumă mare pentru protestele de luni seară

 Diana Șoșoacă, dar și liderii AUR George Simion și Claudiu Târziu vor primi câte 15.000 de lei amendă pentru protestele de luni din București. Alte cinci persoane vor fi sancționate cu aceeași sumă, susțin surse din poliție.

Diana Șoșoacă, George Simion și Claudiu Târziu și alte cinci persoane vor fi amendate cu câte 15.000 de lei fiecare, după protestul care a avut loc luni în București, potrivit unor surse citate de Digi24.

În ultimele zile, mii de oameni au ieșit pe străzi în Bucureşti şi în marile orașe din țară. Manifestanții sunt împotriva obligativității de a purta mască și împotriva restricțiilor impuse de autorități.

Miercuri, pentru a patra seară la rând, câteva sute de oameni s-au adunat în Piaţa Universităţii din București, după care au mărşăluit pe traseul Universitate – Calea Moşilor – bulevardul Ştefan cel Mare – Piaţa Victoriei, unde s-au întâlnit cu un grup mai mic de protestatari, în faţa sediului Guvernului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *