Liderul deputaţilor USR PLUS: Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri! Are toată susținerea noastră să termine ce a început

Liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS, Ionuț Moșteanu, transmite un mesaj de susținere a ministrului Sănătății, în contextul noilor tensiuni din Coaliție: „Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri!”. Ion Mosteanu, liderul deputatilor USR PLUS, susține că acesta e „sub asediu mediatic pentru că amenință caracatița din sănătate” și subliniază că ministrul are întreaga susținere „pentru a termina ce a început”.

Liderul deputaţilor USR PLUS: Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri!

„A început o eră nouă, cu transparență, cu concursuri și licitații corecte și ei nu pot accepta asta și s-au mobilizat să încerce să îl îndepărteze pe Vlad Voiculescu. Dar n-o să le meargă!”, a transmis Moșteanu într-un mesaj postat pe Facebook.

Liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS transmite și un mesaj pentru unii parteneri de coaliție: „Știm cu toții ce înseamnă pregătire de congres, lupta internă și tentația acumulării de capital electoral prin ieșiri publice populiste. Este important însă să ne ridicăm cu toții la înălțimea responsabilității cu care am fost învestiți. Funcțiile vin și trec, dar dincolo de astea avem cu toții o misiune istorică – să învingem coronavirusul și să relansăm economia.

„Eu sunt de acord să avem oricând o discuție despre ce ar fi putut face mai bine colegii din executiv, prim ministrul, miniștrii, secretari de stat, responsabilii cu vaccinarea. Însă vom face asta împreună, în echipă, cu feedback constructiv așa cum trebuie să fie între parteneri loiali care vâslesc la aceeași barcă în aceeași direcție și vor să vâslească din ce în ce mai tare”, a declarat Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR PLUS.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *