Marcel Ciolacu
Orban îi dă replica lui Marcel Ciolacu: „Oricum PSD este în grevă parlamentară”

Marcel Ciolacu a spus recent că PSD va intra în grevă parlamentară. La scurt, liderul PNL i-a dat replica. „Oricum PSD este în grevă parlamentară, este răspunsul lui Orban dat liderului PSD, care a anunțat că social-democrații vor intra în grevă parlamentară dacă guvernanții nu vor trimite Planul Național de Rederesare și Reziliență în Parlament pentru a fi discutat.

„Oricum PSD este în grevă parlamentară”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre anunțul lui  Ciolacu.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunțat că le va propune colegilor din partid declanşarea grevei parlamentare dacă Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă nu va fi prezentat în Parlament.

„Dacă nu vor veni cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să-l prezinte în Parlament, (…) am să propun colegilor mei să intrăm în grevă parlamentară. Mai exact, vom fi în Parlament, la grupurile parlamentare, vom participa la comisii, nu vom mai participa la plen. Iar domnul Iohannis să-şi gestioneze Guvernul său şi Parlamentul său fără Opoziţie în plenul Parlamentului (…). Nu vom participa la votul final. La primul BPN voi propune colegilor mei acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu joi seară la Antena 3.

Marcel Ciolacu vrea să intre în grevă parlamentară: „Domnul Iohannis să-şi gestioneze Guvernul său ”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunțat că le va propune colegilor din partid declanşarea grevei parlamentare dacă Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă nu va fi prezentat în Parlament.

Întrebat dacă România poate rata Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, liderul PSD a spus: „Momentan nu suntem pe şină”, spune Ciolacu,

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă Liviu Dragnea poate să revendice un loc în PSD, în contextul în care fostul președinte al partidului a primit azi aviz pozitiv pentru eliberare de la Penitenciarul Rahova. Întrebarea a venit și în contextul în care Vasile Dîncu a declarat că orice persoană care și-a ispășit pedeapsa poate să revendice un loc în PSD.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *