Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a spus că va ajuta campania de vaccinare și că în acest sens în perioada următoare va merge la multe centre de vaccinare și chiar va participa la maratonul de vaccinare anti-COVID-19.  Cîțu a mai afirmat că dacă „s-ar putea, s-ar vaccina din nou”.

„Dacă s-ar putea, m-aș vaccina din nou, dar se pare că nu se poate”, spune Florin Cîțu, citat de Digi 24.

Cîțu a explicat cum va încerca să ajute campania de vaccinare.

„Da, voi fi prezent (la primul maraton de vaccinare anti-COVID-19 – n.r.), voi fi și nu numai acolo. Voi fi prezent la mai multe centre de vaccinare. Voi merge și la companii care vor avea centre de vaccinare. Voi fi în perioada următoare la multe centre de vaccinare pentru a ajuta campania”, a mai spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu s-a vaccinat pe 16 ianuarie cu prima doză la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

Premierul Cîțu a postat o înregistrare VIDEO, marți, pe contul său de Facebook, în care face un nou apel la vaccinarea anti Covid-19 a populației, prezentând câteva dintre avantajele care vor apărea pentru cei imunizați cu un ser.

Videoclipul postat de  premierul Cîțu pe rețeaua de socializare este un fragment filmat în timpul unui concert Metallica, iar șeful Guvernului spune, în mesajul său, că îi este dor să meargă la concerte.

Florin Cîțu: ”Îmi este și mie dor să merg la concerte, la mare sau să beau o cafea pe terasă”

”Sunt câteva lucruri pe care cu toții le așteptăm pentru sezonul estival. Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă, de exemplu, fără mască dacă mergem la munte, în drumeție, etc. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilități, să îi spunem aşa, pentru persoanele vaccinate”, a spus Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *