Iulian Bulai
Iulian Bulai, antreprenor la 17 ani: Făceam bani împletind baloane

Iulian Bulai, președintele Comisiei de cultură din Camera Deputaților, a publicat, marți, o fotografie pe Facebook din perioada adolescenței. Deputatul USR PLUS spune că în acea perioadă făcea bani „împletind baloane”, iar cu sumele câștigate cumpăra cărți, călătorea și își ajuta mama.

„La mulți ani tuturor copiilor! Poza e din vara lui 2005. Eram adolescent și făceam bani împletind baloane. Din banii câștigați cumpăram multe cărți, călătoream în toată Europa, sau o ajutam pe mama mea. Mulțumesc, copilărie! Mulțumesc, adolescență! Aveam tot ochelari rotunzi”, scrie deputatul USR PLUS, Iuluan Bulai.

Mesajul de pe Facebook este însoțit de o fotografie în care Iulian Bulai împletește baloane pentru copii.

Iulian Bulai, amendat cu 5.000 de lei de CNCD pentru postarea în care a făcut-o „mamă surogat” pe Fecioara Maria

Iulian Bulai, deputatul USR PLUS,  a fost amendat cu 5.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după o postare pe Facebook din decembrie 2019, în care a scris că Fecioara Maria ar fi fost „mamă surogat”, iar Iisus s-a născut „fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți”. Iulian Bulai spune că încă nu a văzut motivarea deciziei, dar precizează că și-a „cerut scuze la momentul respectiv” și că nu a vrut să jignească pe nimeni, fiind și el credincios.

Potrivit CNCD, deputatul Iulian Bulai a fost reclamat pentru o „postare pe Facebook, denigratoare, ofensatoare la adresa creștinilor cu referire la sărbătoarea Crăciunului: Un copil. Sărac şi provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinţii lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinţii să fi fost căsătoriţi, doar logodiţi. Naşterea lui arată extradordinarul dar şi limitele societăţii în care a apărut”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *