Rareș Bogdan
Rareș Bogdan, despre lupta pentru șefia partidului: „PNL are nevoie de o reîmprospătare. Nu cred că este corect să se spună că am trădat pe cineva”

Rares Bogdan l-a criticat pe actualul presedinte al liberalilor, Ludovic Orban, dupa ce si-a anuntat oficial sutinerea pentru premierul Florin Citu la conducerea PNL.

„Eu nu am tradat pe nimeni. Eu am venit in PNL. Nu am venit pentru un om sau adus de un om. Eu am venit in PNL si cred ca PNL are nevoie de o reimprospatare, deci nu cred ca este corect sa se spuna ca am tradat pe cineva”, a spus Rareș Bogdan la Antena 3, citat de Ziare.com.

Rareș Bogdan: „PNL are nevoie de o reîmprospătare”

„Nu am tradat pe nimeni, am ramas liberal si voi ramane liberal. Oricum, se va incheia acest periplu de patru luni de zile de batalie interna, pe care eu sper foarte sincer sa se desfasoare cu armele corecte, fara atacuri la persoane. Avem responsabilitatea guvernarii, in primul rand. Nu ne putem juca cu Romania, batalia electorala pe care o avem de dus este abia peste trei ani de zile”, a spus Rareș Bogdan.

„Nu stiu ce a vrut sa spuna domnul Ludovic Orban. Ii multumesc pentru cuvinte. Nu a facut decat sa recunoasca o chestiune vizibila, atunci cand eu am venit in PNL si m-am implicat, am energizat partidul, aducand patru-cinci, nu stiu cate procente, cu siguranta un procent am adus. Si lucrul acesta s-a vazut”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

Reactia europarlamentarului a venit dupa ce presedintele PNL a fost intrebat duminica daca simte ca a fost tradat de acesta.

„Este optiunea fiecarui membru al PNL. Stiti foarte bine ca Rares Bogdan a avut anumite declaratii nu foarte prietenoase la adresa mea si orice observator atent se putea astepta… Dar, deocamdata, a fost intr-o poza.  La Congresul PNL vor participa 5.000 de delegati. Optiunea celor 5.000 de delegati va fi stabilita pe baza ofertelor, pe baza istoricului pe care il avem fiecare si, de asemenea, in functie de optiunea celor 200.000 de membri ai PNL, pentru ca un delegat trebuie sa reprezinte niste optiuni”, a spus presedintele PNL, Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *