Ludovic Orban
O fetiță i-a spus lui Ludovic Orban că vrea să ajungă pe Lună. Ce i-a răspuns șeful Camerei Deputaților

O fetiță i-a spus lui Ludovic Orban că vrea să ajungă pe Lună. Ziua Copilului este sărbătorită și la Parlament, unde cei mici au ocazia să vadă cum este în scaunul de președinte al Camerei Deputaților.

O fetiță i-a spus lui Orban că ar vrea să se ajungă cosmonaut și să ajungă pe Lună, pentru că îi place să plutească.

„Să plutești pentru că nu este gravitație. Pământul te trage, e gravitație mai mare. Sunt și alte planete. Luna e un satelit.Ai timp să vezi, să îți alegi planetele pe care să zbori”, i-a răspuns Orban.

Ludovic Orban a făcut fotografii şi a vorbit cu copiii care vizitează Palatul Parlamentului, potrivit Digi 24.

„E o instituţie importantă a statului şi e important ca şi copiii să vadă practic unde se iau deciziile, unde se fac legi şi, până la urmă, cum se iau aceste decizii care le afectează şi lor viaţa”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

În 1 iunie, Camera Deputaţilor a invitat copiii şi însoţitorii acestora să participe, gratuit, la „Ziua Porţilor Deschise”, desfăşurată sub îndemnul „Împarte-ţi ziua cu părinţii la Camera Deputaţilor”.

Ludovic Orban: Între mine și premierul Cîțu nu va exista o fisură

Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat că între el şi premierul Florin Cîţu nu va exista “nicio fisură”, cauzată de lupta internă pentru şefia partidului.

“Important este să-şi facă treaba. Deci, noi suntem concentraţi, chiar dacă există o competiţie, cum e firesc, pentru că din patru în patru ani avem alegeri în partid, chiar dacă e o competiţie, împreună cu premierul Cîţu luăm, practic, toate deciziile importante, împreună participăm la şedinţele coaliţiei, şi între noi nu va exista nicio fisură, pentru că avem un program de guvernare care trebuie pus în practică”, spune Ludovic Orban.

„Avem campania de vaccinare care este vitală pentru revenirea la normalitate într-un termen cât mai scurt, evident, pregătirea PNRR care reprezintă un instrument esenţial pentru relansarea economiei”, a declarat Ludovic Orban, duminică.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *