Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost împuternicită, joi, de către Consiliul Local al Sectorului 1 să verifice modul de stabilire a tarifelor pentru activităţile specifice serviciului de salubrizare pentru perioada 2011-2021.

„După o muncă de 8 luni de zile, am reuşit să-i conving pe consilierii locali de necesitatea unui control strict asupra modului în care Romprest a tarifat, de-a lungul timpului, serviciile de salubrizare de pe raza Sectorului 1. Am introdus acest proiect de hotărâre de mai multe ori pe ordinea de zi şi, într-un final, astăzi, a fost votat”, a declarat Armand.

Clotilde Armand, împuternicită de Consiliul Local să verifice modul de stabilire a tarifelor practicate de Romprest

„Din respect pentru banul public şi pentru comunitatea locală, trebuie să plătim preţul corect pentru serviciile pe care le prestează operatorul de salubrizare. Bătaia de joc în ceea ce priveşte cheltuirea banului public trebuie să ia sfârşit”, a declarat, în cadrul şedinţei Consiliului Local al Sectorului 1, primarul Armand, scrie HotNews.

Totodată, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, informează că dorește un acord cu administrația locală a Capitalei, prin care să poată face investiţii în Parcul Herăstrău.

„Pregătim alături de Primăria Capitalei investiţii esenţiale pentru cetăţenii din Bucureşti. Vom avea un acord cu Municipalitatea prin care Primăria Sectorului 1 poate să facă investiţii în Parcul Herăstrău”, a relatat Armand pe contul său de facebook

„Am discutat cu Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, despre soarta clădirilor de patrimoniu aflate în pericol. Vom colabora şi vom stopa proiectele imobiliare haotice. De asemenea, pregătim documentaţia de expropriere a Casei Miclescu, pe care Primăria Sectorului 1 intenţionează să o preia”, a mai relatat Clotilde Armand, primarul Clotilde Armand.

În acest moment, Parcul Herăstrău se află în gestiunea Primăriei Capitalei, Clotilde Armand susținând că ar fi avut deja o discuție de principiu cu primarul Nicușor Dan, pe tema imobilelor de patrimoniu aflate în pericol.

Clotilde Armand, împuternicită de Consiliul Local să verifice modul de stabilire a tarifelor practicate de Romprest

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *