Premierul Florin Cîţu susţine că România nu ar trebui să se confrunte cu un al patrulea val al pandemiei de COVID-19, în condiţiile în care există vaccinuri disponibile în țara noastră și populaţia se poate imuniza. Cîțu a declarat vineri, la Botoşani, că va susține ca economia să rămână deschisă și să nu mai existe niciun fel de restricți, potrivit Digi.

„Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum. Singura soluţie este să ne vaccinăm. Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri. Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă, să nu mai avem niciun fel de restricţii, pentru că nu trebuie ca cei care s-au vaccinat să mai sufere. Trebuie să meargă înainte”, a declarat Florin Cîţu.

Premierul Florin Cîţu a avut, vineri, o întâlnire cu primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul Botoşani pe tema proiectelor de investiţii.

 Florin Cîțu a povestit despre experiența americană, pe vremea când a petrecut peste un deceniu peste Ocean, unde a avut parte, spune el, de tot soiul de experiențe.

Florin Cîțu a relatat joi seara, la recepția oferită de Ambasada SUA cu ocazia Zilei Independenței, cum a stat în SUA o perioadă îndelungată de timp după căderea comunismului.

Premierul Florin Cîțu a precizat că în experiența petrecută în SUA “a făcut de toate –de la spălat vase vase la a lucra pe strada 42 colț cu Madison, în Manhattan”, relatează B1TV.

„Am petrecut peste un deceniu în Statele Unite, tânăr fiind, după comunism, m-am mutat în SUA și am fost la școală acolo și am avut un serviciu acolo. Le-am făcut pe toate – de la spălat vase la a lucra pe strada 42 colț cu Madison, în Manhattan.Sunt multe lecții pe care le-am învățat cu toții de la SUA, de la istoria ei, pe care ar trebui să le folosim astăzi în România”, a mai spus Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *