Dacian Cioloș l-a anunțat pe Dan Barna în direct că o să candideze la șefia partidului. Reacția lui Barna
Dacian Cioloș l-a anunțat pe Dan Barna în direct că o să candideze la șefia partidului. Reacția lui Barna

Dacian Cioloș, copreședintele alianței USR PLUS a anunțat luni, după consultările de la Cotroceni privind proiectul România Educată, că va candida la alegerile pentru șefia partidului și și-a exprimat speranța că vor fi mai mulți candidați, „pentru că asta înseamnă un partid viu”.

Dan Barna, aflat lângă el după consultările de la Cotroceni privind proiectul România Educată, a completat: „Mesajul e simplu: USR PLUS e bine”, scrie Digi 24.

Dacian Cioloș: „Suntem în stare să facem acele schimbări”

„O să candidez, o să candidăm amândoi și o să facem tot ce e mai bine ca USR PLUS în următorii ani să conteze, să fie un partid cu o identitate politică bine definită și să fie un partid care să demonstreze că, dintr-o mișcare politică antisistem, (…) acum, odată ajunși la guvernare, să demonstrăm că suntem în stare să facem acele schimbări”, a anunțat Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș a mai spus că el speră să fie mai mulți canddiați, pentru o competițiede idei și că partidul va rămâne unit, „indiferent de rezultat”.

„Eu sper să mai fie și alți candidați, pentru că asta înseamnă un partid viu, un partid sănătos: să fie cât mai mulți oameni care candidează. Ce mi se pare important – și ne vedeți că suntem aici amândoi – este ca, indiferent care va fi rezultatul, după aceste alegeri USR PLUS să rămână un partid unit, care își construiește calea politică în schimbarea politicii românești”, a spus Dacian Cioloș.

„O să vedeți tabere, noi le avem de mult. Și țineți minte în urmă cu un an, doi, când ne criticați că sunt scandaluri în USR PLUS și vă spuneam că sunt dezbateri firești – vedeți că le întâlniți acum și la alte partide și sunt dezbateri firești. O să fie dezbateri tot timpul, pentru că în momentul în care o să fim complet aliniați o să fim și mai săraci în idei, probabil”, a mai spus Dacian Cioloș.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *