Mașina lui IPS Teodosie a fost prinsă pe A2 cu 235 de kilometri pe oră. Șoferul a rămas fără permis

ÎPS Teodosie susține că turiștii de pe litoral, ca să nu fie păcătoși, „trebuie să-și țină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine și să meargă la plajă în familie”, este sfatul arhiepiscopului Tomisului.

Potrivit arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, cel mai mare păcat îl comit turiștii care se dezbracă în totalitate pe plajă în fața copiilor.

ÎPS Teodosie: „Să-și țină mintea în frâu și să nu privească unde nu trebuie”

„Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinței, sigur că este păcat, că am auzit, nu am văzut, nici nu vreau să văd, că sunt oameni care se duc la mare și se duc total dezbrăcați cu tot cu copii. Mi se pare o rușine de neacceptat”, a spus ÎPS Teodosie în timpul emisiunii Cuvântul Ierarhului de la Radio Dobrogea,

Potrivit arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodesie, cel mai mare păcat îl comit turiștii care se dezbracă în totalitate pe plajă în fața copiilor.

„Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinței, sigur că este păcat, că am auzit, nu am văzut, nici nu vreau să văd, că sunt oameni care se duc la mare și se duc total dezbrăcați cu tot cu copii. Mi se pare o rușine de neacceptat”, a spus ÎPS Teodosie în timpul emisiunii Cuvântul Ierarhului de la Radio Dobrogea.

YouTube video player

Totodată, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie,  anunță care sunt regulile pe care trebuie să le respecte credincioșii care merg la plajă: să-și țină mintea în frâu, să meargă în familie și să nu privească unde nu se cuvine.

„Dacă mergi cu bună cuviință pentru sănătate nu este păcat, este tratament. Sigur, trebuie să meargă omul cu bună cuviință, să-și țină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine, să meargă în familie, să nu meargă să privească unde nu trebuie. Și atunci nu-i păcat. Dacă nu deviezi cu nimic de la moralitate, este foarte sănătos și bine să mergi la mare”, mai spune ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *