ALINA GORGHIU

Alina Gorghiu, senator PNL, a fost întrebată de un internaut pe pagina de Facebook cine răspunde pentru posibililele efecte adverse ale vaccinului.

Astfel, Alina Gorghiu susține în postarea sa că atunci când mori o faci pentru tine. Ulterior, senatoarea PNL a șters mesajul.

„Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”, se arată în răspunsul Alinei Gorghiu.

„Maratonul vaccinării pentru viață” va fi organizat în toate sectoarele Capitalei, în acest weekend, începând de vineri dimineață. Centrele de la Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall și Centrul Seniorilor vor funcționa non-stop”, a scris aceasta pe Facebook.

Alina Gorghiu, vicepreședinte PNL și o apropiată a lui Florin Cîțu, a declarat miercuri la B1 TV că ”decizia PNL e de a avea premier pe președintele PNL, Florin Cîțu, nu s-a schimbat”. Ea a mai spus că ”nu avem nevoie de un nou premier care să se adapteze la locul de muncă, să dureze câteva luni până învață”.

Alina Gorghiu a respins categoric informațiile publicate de G4Media.ro privind tensiunile dintre Iohannis și Cîțu:

„Aud un fake news de două zile, că a existat în PNL o altă opțiune decât Florin Cîțu sau că s-a certat cu președintele. În calitate de vicepreședinte, vă spun că în PNL se vorbește pe o singură voce. Văd în fiecare secundă variantă de premier, nimic mai fals. PNL are o decizie luată în unanimitate. Sperăm să coagulăm o majoritate. Mă îndoiesc că între președinte și premier a fost vreo secundă de fisură în acest interval”, spune senatoarea PNL Gorghiu.

Alina Gorghiu a mai spus că decizia de respingere a unei coaliții cu USR, luată de PNL după moțiunea de cenzură, ar putea fi schimbată. ”Dacă USR va decide în ceasul 12 că vrea să refacă cu noi coaliția, sunt sigură că și la noi se vor găsi resurse pentru a modifica decizia”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *