Conducerea AUR Dolj a fost suspendata din functie printr-o decizie a secretarului general al partidului. Mișcarea vine dupa ce la Craiova AUR a obtinut unul dintre cele mai bune rezultate din tara, iar acest lucru a declanșat mai multe conflicte între membrii vechi si noi ai filialei. Pentru a nu fi afectate campaniile lectrorale pentru alegeri parlamentare si prezidentiale in Dolj a fost numita o conducere interimară.

Misiune: Pace pâna la alegeri

Conducerea interimară a filialei AUR Dolj va fi asigurata de un coordonator județean interimar ” pana la clarificarea situației, se numește domnul Cosmin Iosum în calitate de coordonator județean al filialei Dolj” se arata in dispoziția transmisă de secretariatul general al partidului concomitent pe același document indica faptul ca situația tensionată va fi analizata de juriului de onoare al AUR. Misiunea acestui format si a coordonatorului interimar este de a detensiona situatia in filiala din Dolj.

Marian Vasile si Ringo Dămureanu conflict mohnit dupa alegeri

Singurul deputat AUR din Dolj, Ringo Dămureanu a candidat la șefia consiliului judetean unde a obtinut 28.836 de voturi. Marian Vasile a candidat la Primaria Municipiului Craiova si a reusit sa duca AUR in pozitia de principal partid de poziție in orașul condus de Olguța Vasile.

Craiova este singurul oraș reședinta de județ in care AUR are un numar de consilieri locali mai mare decat USR si PNL. Intre Marian Vasile si Ringo Dămureanu au aparut mai multe tensiuni dupa terminarea alegerilor locale și europrlamentare pentru a nu afecta viitoarele lupte electorale, ambele tabere trebuie sa se subordoneze noului coordonator județean.

George Simion merge pe mâna oamenilor confirmați de scorurile electorale

Imediat dupa încheierea alegerilor din noua iunie presedintele George Simion a spus ca va putea numii conducerea filialelor județene pe baza scorurilor electorale obtinute. In trecut au existat mai multe voci care au acuzat partidul ca nu ofera putere coordonatorilor locali.

Cel mai probabil candidatii care au obținut rezultate bune la alegerile din iunie vor fi confirmati ca si presedinti al filialelor.

Principala miza a partidului este regruparea rapida în vederea alegerilor pralamentare si prezidentiale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *