Avocatul Răzvan Doseanu neagă categoric afacerea cu halate de 1 mil E
Avocatul Răzvan Doseanu neagă categoric afacerea cu halate de 1 mil E

Avocatul Răzvan Doseanu neagă categoric implicarea în afacerile cu halate impermeabile anti-COVID pe care, potrivit datelor din SEAP, le-ar fi vândut statului român, fără licitație, în procedură de urgență, pentru suma de 1 milion de euro. Avocatul orădean atrage atenția că firma de avocatură Doseanu și asociații  a fost implicată fără voia lui într-o fraudă și anunță că va depune o plângere penală. „ONAC să ne trimită banii, e foarte bună asta” a declarat, mai în glumă, mai în serios, Răzvan Doseanu.

Avocatul Răzvan Doseanu susține că nu a vândut sub nicio formă statului român materiale medicale, pentru că nu ar fi avut posibilitatea să facă asta, ca și cabinet de avocatură care prestează exclusiv servicii juridice, așa cum a dezvăluit în exclusivitate Lumea Politică.

„Nici vorbă. E o prostie, o idioțenie, cum să vindem noi halate medicale? Noi suntem societate de avocatură. N-avem cum să vindem pentru că nu suntem societate comercială, în afară de servicii de avocatură nu putem să facem altceva. Este 100% o eroare sau o fraudă. ONAC să ne trimită banii, e foarte bună asta. Înseamnă că cineva a tras o țeapă, e sută la sută. Este posibil să se fi folosit numele și să se fi tras o țeapă” a declarat avocatul Răzvan Doseanu.

Avocatul orădean a găsit și o posbilă explicații a faptului pe care îl consideră o „fraudă”.

„Noi am făcut o cerere către SEAP să ne retrimită codul, de câteva zile, pentru că noi n-am lucrat, sau nu am prea lucrat în SEAP, cred că o chestie sau două, mărunțișuri juridice, să ne retrimită codul, pentru că nu l-am mai folosit de foarte mult timp. Este vorba de codul pentru SEAP, atribuit nouă ca și cabinet. Văd că pe lângă cod apărem cu tranzacții, este clar că este o fraudă” a explicat Răzvan Doseanu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *