Un banal incident rutier petrecut în județul Sibiu, la Avrig, pe care Diana Șoșoacă l-a catalogat drept tentativă de omor, a fost deslușit de oamenii legii.

Diana Șoșoacă a reacționat pe contul său de pe o rețea socială, dar și în fața ziariștilor, după ce liderul filialei locale a partidului său a fost lovit cu mașina de un bărbat.

Șoșoacă susține că lovirea a fost intenționată și constituie tentativă de omor, iar autorul ar fi membru PNL. Ea a anunțat că face sesizare penală în acest caz.

Cu harta în față, ține doar de tine ce zonă îți dorești să descarci pentru acces offline. Poți să faci zoom in, zoom out și să te perinzi pe hartă până ai în fața ochilor țara sau localitatea dorită. În partea de jos, vei avea în permanență dimensiunea aproximativă a hărții ce urmează să fie descărcată.

Apasă pe Descărcați și așteaptă câteva momente sau minunte, în funcție de viteza conexiunii tale la internet.

Când îți tai datele mobile de pe internet și nu ești lângă un Wi-Fi, hărțile offline vor fi folosite fără nici un fel de intervenție din partea ta. Este important de reținut că acele hărți nu conțin doar adresele și numărul la stradă, ci și baza de date actualizată cu punctele de interes din zonă.

„Magistrații de la Judecătoria Avrig au dispus în această dimineață plasarea bărbatului de 39 de ani sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. El va fi cercetat pentru lovire sau alte violențe, dar și pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Scandalul s-a iscat în timp ce Gabriel Oprișcan, președinte al filialei Avrig a formațiunii S.O.S. România, organiza o acțiune de strângere de semnături.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *