Două serii de percheziţii au avut loc în casele fostului patron OTV, atât la cea din Mamaia, cât şi la cea din Capitală, de unde s-au ridicat mai multe echipamente informatice.

Înainte de perchezițiile din apartamentul de pe litoral, evaluat la peste jumătate de milion de euro, anchetatorii au bătut la vila lui Dan Diaconescu din cartierul Primăverii din București. Când au descins ofițerii, fostul om de televiziune a fost găsit într-o debara din dormitor, unde se refugiase.

Omul de televiziune ar fi plătit intre 300 şi 400 de lei pentru o partidă de sex.

Surse din anchetă mai spun că Diaconescu le-ar fi cerut fetelor să-i găsească o virgină, contra cost, iar fetele l-ar fi filmat şi l-ar fi şantajat. Ieri, când au venit mascaţii peste el în casă, Dan Diaconescu s-ar fi ascuns în debara, potrivit Antena 3 CNN.

Fostul patron OTV este acuzat de infracţiuni deosebit de grave. Pe surse au apărut informaţii potrivit cărora, domnul Dan, aşa cum i se spunea în vremurile sale de glorie, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore. Procurorii care instrumentează dosarul nu au vrut însă să facă publice detaliile.

Pe surse, au apărut însă detalii şocante. În 2020 şi în 2021 s-ar fi întâmplat totul. Fostul regele al audienţelor ar fi plătit pentru sex intre 300 şi 400 de lei cu o adolescentă, ştiind că fata avea la acea vreme 15 ani şi 4 luni.

Ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ea în Bucureşti, dar şi în Constanţa. Ulterior ar fi cumpărat servicii sexuale şi de la sora sa geamănă. Potrivit aceloraşi surse, în perioada respectivă, Dan Diaconescu ar fi încercat să găsească o fata virgină. Voia să cumpere puritatea unei tinere, iar una dintre gemene l-ar fi atras într-o capcană. L-ar fi filmat şi şantajat cu imaginile compromiţătoare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *