Cătălin Drulă, liderul USR, a atacat joi premierul Marcel Ciolacu
Cătălin Drulă, liderul USR, a atacat joi premierul Marcel Ciolacu

Cătălin Drulă, liderul USR, a atacat joi premierul Marcel Ciolacu pentru că acesta a decis păstrarea Ministerului Familiei, după ce Firea a fost silită să-și dea demisia. Drulă a spus că ministerul este inutil și că costă anual sute de milioane de lei.

Ministerul Familiei este un minister inutil, care mănâncă bani. A fost gândit ca o fabrică de sinecuri pentru clanul Firea-Pandele, iar acum putea fi desființat”, a spus Drulă pe Facebook.

Drulă a mai spus că Guvernul a plătit sute de milioane de lei din bani publici, taxe și impozite, pentru a o vedea la televizor pe Gabriela Firea cum ne vorbește de familii, de grija pentru bătrâni și tineri, în timp ce apropiații ei îi maltratau pe cei mai vulnerabili dintre români, transmite B1TV.

Marcel Ciolacu avea șansa să treacă de la vorbe la fapte. Nu a făcut-o. În loc să taie din cheltuielile statului, să oprească risipa, să nu îi mai pedepsească pe români prin creșteri de taxe, el păstrează un minister inutil”, a mai spus Drulă.

Atacurile lui Drulă vin după ce premierul Ciolacu a anunțat că va crește taxele pentru a acoperi deficitul bugetar. Ciolacu a spus că taxele vor fi crescute pentru persoanele cu venituri mari.

USR a criticat această decizie, spunând că va afecta negativ economia și că va duce la creșterea inflației.

Atacurile lui Drulă asupra lui Ciolacu pot fi însă considerate de o parte a electoratului drept o încercare de a-l submina pe premier și de a-i câștiga pe alegători înaintea alegerilor parlamentare din 2024.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *