cătălin drulă
cătălin drulă

Liderul USR, Cătălin Drulă, spune că este posibilă colaborarea cu Ludovic Orban, în perspectiva anului electoral 2024, precum şi cu „alte partide democratice şi cu toţi cei care vor să pună umărul la dărămârea PNL-PSD”. În schimb, el exclude o colaborare cu un partid extremist precum AUR şi cu REPER condus de către Dacian Cioloş.

  • „(…) În ceea ce îl priveşte pe domnul Orban, avem o colaborare parlamentară foarte bună, depunem împreună moţiuni simple împreună, atacuri la CCR.
  • În afara zonei parlamentare, colaborăm bine la nivel local, lucruri punctuale şi cu PMP.
  • Atâta timp cât vorbim despre partide democratice, din zona care respectă valorile democratice, ne dorim o colaborare şi să oferim o alternativă României în 2024. Spun că doresc să colaborăm cu toţi cei care vor să pună umărul la dărămârea PNL-PSD. E posibilă o construcţie şi alternativă de dreapta”, a afirmat Cătălin Drulă, duminică, la Prima News, scrie News.ro.

El a mai spus că nu vede „nicio formă de colaborare cu un partid extremist”, cum este AUR.

Chestionat dacă mai are disponibilitate pentru un proiect comun cu Dacian Cioloş în anul 2024, Drulă a răspuns: „E un pic ridicol. Nu, nu suntem totuşi la emisiunea «Iarta-mă». Eu îl respect pe dumnealui. Au luat totuşi o alegere. Sunt pe calea lor. Pe mine mă interesează ce se întâmplă cu USR”.

Despre o candidatură la prezidenţiale. Drulă: Voi lua decizia la momentul potrivit

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, liderul USR, Cătălin Drulă, a spus că nu a luat încă o hotărâre, dar o va lua „la momentul potrivit”:

  • „Nu am luat o decizie. Am alţi colegi şi colege care pot să conducă statul român cu agendă de modernizare, europeană. Voi lua decizia la momentul potrivit. Posibil pe finalul acestui an”.

El a adăugat că persoana care va candida din partea USR la alegerile prezidenţiale este aleasă de către Congresul partidului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *