Câți bani face George Buhnici din Youtube și cum i-a afectat încasările scandalul recent
Câți bani face George Buhnici din Youtube și cum i-a afectat încasările scandalul recent

După o carieră în televiziune, George Buhnici s-a concentrat pe proiectele sale de podcast de pe platforma Youtube, iar în scurt timp, a ajuns să câștige sume impresionante de bani din cariera online. 

În urmă cu doi ani, George Buhnici a ales să se decide carierei din mediul online. A început să posteze o mulțime de videoclipuri și curând a ajuns să adune un public numeros. Jurnalistul a devenit celebru și pe platforma Youtube, iar încasările au început să crească.

În 2020, într-o statistică oferită de socialblade.com, George Buhnici apărea cu un câștig între 1.100 și 17.000 de dolari. Practic, încă de la debutul său pe platforma respectivă, Buhnici a fost remunerat cu o sumă mult mai mare comparativ cu banii pe care îi câștiga din televiziune, notează a1.ro.

http gandul.ro wp content uploads 2022 07 foto bufnici

După scandalul din social media, provocat de declarațiile sale despre aspectul fizic al femeilor de pe plajă, câștigurile sale în perioada 14.07.2022 și 27.07.2022 au fost cuprinse între 109 dolari și 1.700 dolari. În ultimele 30 de zile, conținutul de pe contul de Youtube i-a adus lui Buhnici o sumă cuprinsă între 466- 7.500 de dolari.

Ziua de 27 iulie a fost cea mai productivă pentru youtuber, cu câștiguri curprinse între 146 – 2.300 de dolari, în vreme ce pe 19, 22 și 26 iulie nu este afișată nicio sumă.

Pe contul său de Youtube, George Buhnici are peste 1.1 milioane de abonați și mai bine de 2.700 de clipuri. În ultimele zile, el a pierdut 10.000 de subscrieberi și vizualizările i-au scăzut considerabil, potrivit platformei menționate anterior.

În 2022, conform statisticilor socialblade.com, George Buhnici a câștigat o sumă foarte mare din activitatea sa de pe Youtube. La suma totală, platforma arată următoarul interval: 5.600 dolari – 89.000 dolari.

George Buhnici nu câștigă bani doar din prezentarea produselor pe care le prezintă într-o lumină favorabilă. Afacerile în care el este implicat au avut un rulaj de peste 16 milioane de lei în ultimii 3 ani.

O parte din veniturile fostului prezentator ILikeIt vin de la companiile cărora le laudă produsele pe rețelele de socializare. Buhnici are recenzii și imagini pozitive despre BCR(care tocmai a renunțat la colaborare cu jurnaistul), sau cu alte companii ca, Disney, Nesspreso, Lenovo sau Garmin.

George Buhnici nu ezită să le arate oamenilor unde locuiește, mai precis în comuna Corbeanca, una dintre cele mai exclusiviste zone ale României. Având o casă independentă energetic, Buhnici conduce o Tesla, dar și alte mașini mai scumpe.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *