Cea mai nouă gafă a lui Joe Biden. L-a numit pe Donald Trump „președinte în exercițiu”. Republicanii: E senil!
Cea mai nouă gafă a lui Joe Biden. L-a numit pe Donald Trump „președinte în exercițiu”. Republicanii: E senil!

Președintele american Joe Biden a făcut o nouă gafă, numindu-l pe fostul său rival, Donald Trump, „președinte în exercițiu” într-un discurs ținut în South Carolina.

Aţi auzit ce-a declarat recent (Donald Trump) că vrea? Că vrea ca economia să se prăbuşească anul acesta? Un preşedinte în exerciţiu!”, a declarat Joe Biden, potrivit Psnews.

În transcrierea discursului, Casa Albă a corectat gafa, scriind „fost” în loc de „în exercițiu”. Republicanii au reacționat imediat, caracterizându-l pe Biden drept „senil”, „perdant” și „clovn”. Aceasta nu este prima dată când Biden face astfel de gafe, fiind cunoscute mai multe momente în care a confundat termeni sau a făcut remarci stânjenitoare.

Recent, într-o vizită în Vietnam, preşedintele american, care fusese invitat să vorbească despre încălzirea globală, a evocat un film cu John Wayne şi „soldaţi mincinoşi cu cap de câine”.

În campania sa din 2020, Joe Biden s-a declarat „candidat la Senat” în loc de preşedinţie.

Într-o vizită în Arabia Saudită, a confundat „egoismul” cu „altruismul” în timp ce vorbea despre americani. „Noi onorăm întotdeauna curajul şi egoismul”, declara el.

În 2008 i-a cerut senatorului Chuck Graham, aflat în scaun cu rotile, să se ridice.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *