Un consilier local a băut la ziua primarului, apoi s-a urcat la volan. Poliția l-a tras pe dreapta și a urmat un adevărat circ. Întâmplarea a avut loc în comuna Prisăcani, din Iași.

Aniversarea primarului Stanciu Gheorghe din comuna Prisăcani s-a încheiat urât pentru unul dintre consilierii locali. Acesta a petrecut alături de edil și ceilalți invitați, și a băut și câteva pahare de alcool, chiar cu ocazia aniversării organizate în sediul primăriei. Apoi s-a urcat la volan, a călcat pedala de accelerație și, nu după mult timp, un echipaj de poliție l-a tras pe dreapta.

Testat cu aparatul alcooltest de către polițiștii de la Rutieră, a rezultat o alcoolemie de peste 1 la mie, arată B1TV, citând BZI.

Primarul a consumat din paharele care erau acolo pe masă și din acelea primarul a consumat băuturi alcoolice și m-o pus pe mine ca să ies aicea și să mă deie aicea în față la poliție” a declarat consilierul, care se consideră „lucrat”.

Primarul, în schimb, îl contrazice și spune că nu el a dat de băut colegilor, ci le-ar fi oferit doar pizza și suc. Mai mult, el a dat vina pe consilier și a afirmat că acesta a venit direct beat la instituție.

Consilierul s-a ales acum cu dosar penal și permisul de conducere reținut.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *