piedone 1 jpeg

Critici dure din partea edilului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la adresa edilului general al Capitalei, Nicușor Dan, chiar în a doua zi de Paște. El îi transmite lui Nicușor Dan că funcțiile „sunt trecătoare, ca viața”.

Reacția lui Piedone vine după ce Nicușor Dan a postat, duminică, un mesaj pe Facebook, alături de o poză, cu mesajul „Să ne bucurăm împreună de lumina Învierii și să nu uităm de lumina din noi”.

Hristos a Înviat, nicușor! Liniștește-te, nu trebuie să spui. Știu, știm, știi că nu ești dus la biserică, nu mănânci usturoi ca noi, mirenii, și te opui familiei tradiționale! E dreptul tău de ființă! Să fii sănătos! Domnule, suntem în cea de-A Doua Sfântă Zi de Paște și nu îți scriu de drag! Îți scriu pentru că ești ipocrit! Ești ipocrit, pentru că fix în ziua celei mai mari sărbători creștine, ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine, dar cred în Bunul Dumnezeu, participă la Sfânta Slujbă de Înviere, iau Lumină Sfântă pentru acasă și rostesc bucuroși și ”, a scris Piedone pe Facebook.

Potrivit acestuia, Nicușor Dan a adresat, „în bătaie de joc”, „un mesaj grăbit și fad”, ca să pară că îi pasă, „lângă care a atașat o fotografie care ilustrează un articol de cancan despre Paștele anului… 2014!”. El îi transmite actualului edil general al Capitalei că funcțiile „sunt trecătoare”.

Te-a dat de gol fotografia pe care scrie mare! Aceeași fotografie care ilustrează articolul de cancan despre credincioșii care, în 2014, de Paște, au participat și s-au rugat la Biserica Albastră din Oradea! Păi… nu ești ipocrit? Fă-te om, nicușor! Că funcțiile… sunt trecătoare, ca viața! Apropo: De ce îți este teamă să rostești și? Observ că în celebrul tău mesaj grăbit n-ai zis nici, n-ai zis nici! De ce? Pentru niște amărâte de voturi promise de cei care îl urăsc pe Dumnezeu? Chiar crezi că merită?”, încheie Cristian Popescu Piedone mesajul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *