cristian popescu piedone a iesit din inchisoare ma intorc la primarie 841755 1 jpg

Cristian Popescu Piedone transmite că nu renunță la candidatura sa la Primăria Capitalei.

„Le-aș da un sfat. Sunt președintele Partidului Puterii Umaniste, social-liberale. Le-am solicitat dacă vor ca acest București să fie salvat, nu de Salvați Bucureștiul – Nicușor Dan, să salveze București gratuit mă ofer să mă sprijine. Cu sau fără sprijinul lor eu voi merge la Capitală și vă garantez că voi câștiga”, a spus Piedone, joi seară, la Antena 3 CNN.

„Eu le ofer astăzi șansa de a câștiga Capitala pentru a susține viitorul președinte al României. Pe mine nu mă interesează.

Este apogeoul carierei mele şi mă voi opri aici”, a precizat Piedone

Recomandare din top articole

Cristian Popescu Piedone anunță că va da în judecată ANI pentru „manipularea intenției de vot”. El spune că nu renunță la candidatura sa la Primăria Capitalei.

„Pentru toți securiștii care lucrează împotriva poporului, eu, Piedone, anunț: Dau în judecată ANI că mi-a îngrădit dreptul la apărare, după ce a anunțat public raportul privind presupusul conflict de interese înainte de a-mi comunica personal decizia! Dau în judecată ANI pentru manipularea intenției de vot, în condițiile în care raportul a fost fabricat imediat după ce mi-am anunțat candidatura la funcția de primar al Capitalei”, a scris pe Facebook Cristian Popescu Piedone.

El afirmă că nu renunță la candidatura la funcția de primar general al Capitalei.

„Hoții țării să știe următoarele. Dosarele, pușcăria și securitatea voastră nu mă sperie. Cristian Popescu Piedone candidează la funcția de primar al Capitalei! Deputatul Vlad Popescu Piedone (fiul său – n.r.) candidează la funcția de primar al Sectorului 5”, încheie Piedone.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de conflict de interese în cazul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

În exercitarea atribuțiilor de primar, a emis și a semnat dispoziția de numire a ginerelui său (afin de gradul I) în calitate de membru al Comisiei pentru vânzarea spațiilor comerciale sau de prestări servicii care cad sub incidența Legii nr. 550/2002, anunță ANI. De pe urma acestui fapt a obținut un folos material (venituri încasate în anii 2021 și 2022) în valoare totală de 109.520 lei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *