liviu dragnea
liviu dragnea

Liviu Dragnea a petrecut Revelionul alături de familie, despre care spune că anul 2021 l-a învățat că este cea mai importantă în viață. La miezul nopții, el s-a fotografiat alături de fiul său, ciocnind un pahar de șampanie.

Liviu Dragnea a mărturisit în postarea de „La mulți ani” de pe Facebook că anul care s-a încheiat a fost un cu încercări pentru el și copiii săi, dar și un an care l-a făcut mai puternic și mai conștient de importanța familiei.

„Anul 2021 a fost un an cu multe încercări pentru fiecare dintre noi, atât pentru mine cât și pentru copiii mei.
A fost un an care m-a făcut mai puternic și care m-a învățat, mai mult ca niciodată, că familia este tot ceea ce contează cu adevărat în viață.Îmi iubesc țara așa cum îmi iubesc copiii și, în ultima seară din an, închin împreună cu fiul meu un pahar în cinstea tuturor românilor.La mulți ani 2022! Să ne dea Dumnezeu sănătate și să ne ofere speranța într-un viitor mai bun!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Amintim că Liviu Dragnea a fost zărit de curând la un eveniment desfășurat în Teleorman, unde a făcut baie de mulțime, ca în vremurile bune. pe tot parcursul evenimentului a avut zâmbetul pe buze, semn că recenta despărțire de Irina Tănase, alături de care a petrecut opt ani, nu îl mai afectează așa de tare.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *