TATEEEEE

Dincolo de glumițe și de tot felul de prostii spuse pe internet pentru a se da mari, în mod evident, frații Tate au dezvoltat o mega-rețea în România, cu venituri scurse în Dubai, unde vor beneficia de protecție până în pânzele albe.

Am văzut cu toții cum au sărbătorit frații Tate eliberarea din arestul la domiciliu după mai bine de opt luni.

Și, desigur, eliberarea, la fel ca arestarea în decembrie, s-a viralizat nu doar pe internet, dar și în toată presa mare mondială: de la BBC și SkyNews până în Statele Unite, scrie Antena 3 CNN.

La urma urmei, pentru ei s-a deranjat și Parlamentul britanic și i-a cerut măsuri premierului Rishi Sunak

După opt luni de anchetă însă, plus o trimitere în judecată care îi putea ține pe frații Tate în arest în continuare, judecătorii i-au lăsat, deocamdată, în control judiciar.

În plus, dosarul nu a venit cu nicio mare revelație sau dovadă covârșitoare împotriva lor.

E adevărat că au rămas cu mașinile sechestrate până acum, dar cu buza umflată de la orice au încercat să găsească în Dubai.

Mai mult, nu s-a întâmplat mare lucru nici după descinderile cu fast la alți asociați de-ai lor.

Un exemplu este fostul luptător Vlad Obu care și el, de altfel, în 2021, în vară, a făcut înconjurul știrilor și a fost reținut după ce s-a filmat la Mamaia aruncând cu sticle și scaune în mașini parcate și în niște femei.

În plus, le spunea unor cerșetoare că le dă bani dacă își omoară copiii. A fost condamnat atunci la amendă penală, după ce în 2019 mai primise o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare, însă fiind că a condus băut și fără permis;  adică se distra aproape nestingherit, până când să devină foarte mediatizat și foarte important cazul asociațiilor lui.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *