Cum se apără Cîțu de atacurile repetate la adresa lui. Ministrul de Finanțe ne vorbește despre ultimele acuzații. El spune că este vorba despre informații false și că va dezvălui tot despre cei ce îl atacă. Amintim faptul că în presă s-au vehiculat informații legate de un teren pe care ministrul l-ar avea, însă în declarația de avere nu este trecut. Acesta susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că este atacat politic într-un mod „mizerabil”.

„De câteva zile urmărim cu toții un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales daca vă uiați cine conduce atacul. De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc țara în aer.”, declară Florin Cîțu.

Mai mult, ministrul știe și de unde vin aceste atacuri. „Cine mă atacă? O gașcă organizată de teroriști economici. Un politician și prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine și familia mea adevărate teleonovele la TV. Celalat, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani. Impreuna, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstitutionale încasând milioane de lei de la clienti. Poate ar trebui să dea banii înapoi.”, spune el.

Florin Cîțu le spune românilor că informațiile sunt false și întoarce atacul către social-democrați. „Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declarația mea de avere este publică și acolo sunt trecute moștenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit și onest. Cum să înțeleagă socialiștii că în țara asta sunt și oamenii cinstiți? Ei stiu doar să fure proprietățile și munca oamenilor.”, încheie ministrul.

Ce părere are Florin Roman?

Purtătorul de cuvânt al PNL este de părere că este atacat de PSD, deoarece a atins puncte sensibile din infrastructura controlată de social-democrați.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *