Dan Barna a fost fotografiat în vacanță alături de un grup de prieteni, în Grecia. Politicianul USR are însă gusturi rafinate când vine vorba de relaxare, pentru că îi place să navigheze. Și nu oricum, ci la bordul unui vas care costă 1.000 de euro pe zi.

În timpul său liber, Dan Barna navighează și se distrează la petreceri exclusiviste undeva, într-o insula grecească mai puțin cunoscută turiștilor români, arată MediaFlux, care prezintă imagini din vacanța deputatului USR.

Chiar pe Marea Egee a fost fotografiat Dan Barna, la bordul unei bărci elegante din portul Methana al insulei cu același nume din Grecia. Methana, face parte din insulele Saronice și e legată cu o fâșie de pământ de continent. E o insulă de origine vulcanică (33 de cratere se regăsesc pe ea) , renumită mai degrabă pentru izvoarele termale decât pentru plaje, poate de aceea nu se află neapărat în preferințele turiștilor români.

În insula grecească, Dan Barna a arătat că se pricepe la navigat, arată sursa citată.

Așadar, omul care în campania electorală din 2019 s-a oferit să-i dea un autograf fostului câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Emeric Ienei – supraevaluându-și așadar popularitatea – a rămas cumva cu aceleași metehne (pură întâmplare ca-s aceleași litere ca în numele insulei). Deși a închiriat o ambarcațiune de lux cu skipper, tot el părea să se creadă căpitanul și să facă diverse manevre de pregătire a ieșirii bărcii din port.

Celelalte manevre nu prea au de-a face cu postura de căpitan, nici cu aceea de român atipic. Precum un neaoș compatriot, deputatul, după ce s-a încălzit agitându-se, și-a ridicat tricoul peste burtă. Să se răcorească nițel.

Lăsând micile răutăți la o parte (se simțea bine omul, deh), să trecem și la informații.

Dan Barna se află în Grecia cu soția și cel puțin doi amici (un cuplu, după toate aparențele) și a închiriat de la firma Piantoni o barcă (grecii îi zic yaht) Fantasy 45. Modelul are capacitatea să găzduiască în cabine 7 persoane, are două băi, bucătărie și atinge viteza maximă de 17 noduri, respectiv 34 km/h. O barcă de croazieră.

Barca poate fi închiriată contra sumei de 4892 de lei plus TVA pe zi, asta însemnând puțin peste 1000 de euro/zi.

Una peste alta, cel puțin așa pare din imagini, deputatul Dan Barna pare foarte familiarizat cu ambarcațiunea, ba le și explică amicilor săi – și chiar skkiperului, o femeie, diverse lucruri. Sau poate doar făcea politică, nu știm. Bine că n-avea și-un laptop la care să mimeze că scrie” notează mediaflux.ro.

Sursa foto: Mediaflux

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *