Donald Trump, terfelit de Stephen King celebrul autor de romane de groază
Donald Trump, terfelit de Stephen King celebrul autor de romane de groază

Donald Trump terfelit de Stephen King. Celebrul autor de romane de groază a spus despre fostul președinte al Americii că „a fost un preşedinte îngrozitor şi este o persoană îngrozitoare”.

Stephen King, autorul celebrelor romane „It” şi „The Shining”, susţine despre fostul preşedinte al SUA Donald Trump că este un „sociopat” și „o persoană îngrozitoare”.

„Cred că s-a implicat într-un comportament penal şi, cu siguranţă, am simţit că era un sociopat care a încercat să răstoarne democraţia americană nu din vreo dorinţă politică proprie, ci pentru că nu putea admite că a pierdut” a declarat Stephen King într-un interviu pentru The Sunday Times, preluat de B1TV.

Întrebat despre ascensiunea mişcărilor patriotice în SUA, Stephen King a spus: „Există o dreaptă puternică, o dreapta politică în America şi au o portavoce în unele mass-media. Nu sunt fascişti, dar sunt nişte extremişti duri. Ei sunt cu siguranţă cei care neagă schimbările climatice, aşa că aceasta este o problemă reală”.

Stephen King are în palmares 64 romane.

A intrat în librării cu „Carrie” în 1974, vândută în peste 350 de milioane de exemplare, de-a lungul unei cariere de 50 de ani. Cea de-a 65-a sa carte, „Fairy Tale”, va fi publicată în septembrie.

Despre ultima din lista sa de cărți publicate, a declarat în timpul interviului citat: „Ceea ce am crezut că mi-ar plăcea să fac a fost să scriu o lectură extraordinară. Ideea a fost că aş face ceva care să mă facă fericit şi să mă îndepărteze de COVID şi Trump, de politică şi de orice altceva în care m-aş prăbuşi în fiecare zi. Cam aşa s-a întâmplat”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *