Fiul unei foste procuroare DNA și-a împușcat un prieten, care l-a înjunghiat
Fiul unei foste procuroare DNA și-a împușcat un prieten, care l-a înjunghiat

Fiul unei foste procuroare DNA și-a împușcat un prieten, după ce a fost înjunghiat de către acesta. Confruntarea violentă a avut loc în cartierul Tomis Nord din Constanța, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Fiul fostei procuroare era cunoscut ca și consumator de droguri.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un incident violent a avut loc în cartierul Tomis Nord din Constanța. Un adolescent de 16 ani, fiul unei foste procuroare DNA, și-a împușcat un prieten, în vârstă de 22 de ani, după ce acesta l-a înjunghiat în spate.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 2.00 dimineața, în timp ce cei doi tineri se aflau într-o locuință din cartierul Tomis Nord. În urma unei dispute, unul dintre tineri, în vârstă de 22 de ani, l-a înjunghiat pe celălalt în spate, provocându-i răni la cap și la gât, cu o sticlă spartă. Adolescentul de 16 ani a reacționat cu focuri de pistol, provocând leziuni la cap și la gât adversarului său, transmite B1TV.

Tânărul înjunghiat a fost transportat la spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, având un plămân perforat. Acesta se află în stare stabilă și este în afara oricărui pericol.

Anchetatorii au dezvăluit că incidentul s-a declanșat în urma consumului de alcool și, posibil, droguri de către grupul de tineri. Fiul procuroarei DIICOT era cunoscut pentru consumul de stupefiante. Potrivit presei locale, tânărul a fost prins în trecut de mai multe ori în posesia de droguri, cea mai recentă reținere având loc în luna iulie a acestui an. În acest moment, un dosar penal împotriva sa este în curs de investigare la DIICOT Constanța.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru infracțiuni precum loviri și alte violențe, și vătămare corporală.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *