Frații Andrew și Tristan Tate ar fi avut necazuri, în Arestul Central al Poliției Capitalei, cu alți doi arestați care ar fi pretins că sunt criminali care omoară din plăcere. Primul, le-ar fi spus că este un ucigaș în serie, în timp ce al doilea susținea că ar fi descoperit o metodă prin care își poate otrăvi victimele fără să fie dovedit, lucru pe care l-ar fi descoperit atunci când și-a asasinat bunica.
Aflați în arest încă de la sfârșitul anului trecut, Andrew și Tristan Tate ar fi avut parte de senzații tari în Arestul Central al Poliției Capitalei. Potrivit unor surse din Poliție, recent, în camera în care au fost cazați împreună, ar fi fost adus un al treilea arestat. Acesta le-ar fi spus, în măsura în care s-a putut exprima în limba engleză, că deși a fost închis pentru o faptă minoră, este, în realitate, un criminal în serie. Bărbatul le-ar fi ”destăinuit” fraților Tate că ar fi omorât mai mulți bărbați, cei mai mulți înalți și atletici, pe care i-ar fi tăiat în mai multe bucăți, scrie Gândul.
Inițial, cei doi britanici ar fi crezut poveștile colegului de celulă și ar fi intrat în alertă, în sensul în care, câteva nopți, ar fi dormit cu schimbul.
Ulterior, în celula lor a fost adus și un al patrulea arestat, care le-ar fi povestit, la rândul lui, că este încarcerat pentru o infracțiune banală, însă el are pe suflet o crimă după ce și-ar fi otrăvit bunica. La un moment dat, după ce ar fi realizat că cei doi spun minciuni, Andrew Tate ar fi avut un conflict minor cu aceștia.
De când este în arest, Andrew Tate a încercat să convingă judecătorii să îl lase liber, pentru a putea ajunge în Dubai, unde în decembrie 2022, cu câteva zile înainte de a fi acuzat în România pentru trafic de persoane, ar fi fost diagnosticat cu ”tumoră traheală cu extindere la nivelul bronhiilor și plămânilor”. Judecătorii au considerat însă că Andrew Tate poate fi investigat și tratat în spitale din România. De altfel, după decizia instanței, britanicul a fost dus la Spitalul Ponderas din București, pentru investigații și tratament.
Surse Gândul spun că Andrew Tate a fost scos și vineri din arest și dus la Spitalul Ponderas, după ce ar fi avut unele probleme de respirație care, ulterior, s-ar fi accentuat.
”Andrew Tate se simțea rău de două săptămâni și ajunsese în ultimele zile, să respire foarte greu. În consecință, acesta a cerut cu insistență să fie dus la spital, ceea ce s-a și întâmplat. Medicii de la Spitalul Ponderas, în urma controlului efectuat, au stabilit deja ca lui Andrew Tate să i se facă o biopsie. Medicii vor stabili ce tratament i se va prescrie lui Andrew Tate și ce proceduri vor mai urma”, au precizat sursele citate, în exclusivitate pentru Gândul.
Andrew Tate face box cu umbra la curtea de aer din Arestul Central
Deși a cerut instanței să-l lase să plece la Dubai, pentru analize, după diagnosticul primit anul trecut, Andrew Tate dovedește o condiție fizică de invidiat.
Surse din Poliție au precizat, pentru Gândul, că, atunci când este scos la aer, britanicul face box cu umbra, flotări și alte exerciții fizice, pentru a se menține în formă.
Andrew și Tristan Tate, alături de Luana Radu și Georgiana Naghel, au fost reținuți în 29 decembrie 2022 și arestați preventiv o zi mai târziu, la solicitarea procurorilor DIICOT, care îi acuză că, în cursul anului 2021, „ar fi constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.
”Victimele au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”, a transmis DIICOT.