george simion 620x400 1

Preşedintele AUR George Simion a declarat că elementul comun al tuturor tragediilor petrecute în România de la Colectiv până în prezent este Raed Arafat şi i-a cerut lui Marcel Ciolacu să-l demită pe şeful DSU.

Raed Arafat nu a fost singurul personaj luat în vizor de George Simion, acesta acuzându-l şi pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, că nu a construit nicio secţie de mari arşi în România, deşi Marcel Ciolacu a promis trei spitale.

„Raed Arafat trebuie să plece, Raed Arafat trebuie să fie demis de Marcel Ciolacu. De la Colectiv încoace există un singur element comun la toate tragediile și nenorocirile prin care România a trecut. Acest element comun se numește Raed Arafat. În continuare, în România avem la fel ca în perioada tragediei de Colectiv, doar 24 de paturi care pot trata bolnavii cu arsuri medii şi niciun pat pentru marii arși.

Liderul AUR a discutat cu persoanele afectate de acest incident. De asemenea, deputatul a spus că va merge și la persoanele cazate la hotel.

„Ne ducem și la cei care sunt la hotel. Să vă dea Dumnezeu sănătate”, i-a spus Simion unei localnice afectate de explozia de la Crevedia.

Liderul AUR a mai adăugat că o persoană i-a arătat cum tavanul casei i s-a prăbușit. George Simion a explicat că a venit la Crevedia pentru a vedea cum poate ajuta persoanele afectate de cele patru explozii.

„Doamna de aici din Crevedia mi-a arătat cum i-a căzut tavanul și e la un kilometru distanță. Toți se plâng că nu au apă, nu au curent, nu mai pot să trăiască aici. Am venit să-i ascultăm, să vedem cum putem să-i ajutăm”, a declarat George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *