Președintele AUR, George Simion, i-a avertizat pe români că dacă nu vor ieși la proteste, vor suporta consecințe dintre cele mai neplăcute.

Într-o intervenție la România TV, George Simion a declarat că protestele vor avea efect dacă vor fi organizate în luna octombrie, până la emiterea primelor facturi la energie electrică.

George Simion crede că români vor plăti și prețul nepăsării

După acest interval, președintele AUR consideră că românii vor fi sufocați de valoarea mare a facturilor. Deputatul a dezvăluit că în weekend, colegii săi au ieșit la protest după ce au fost la biserică.

Făcând o comparație cu această acțiune, liderul AUR a subliniat că toți românii ar trebui să le urmeze exemplul și să iasă în număr cât mai mare la proteste.

Toti românii care sunt nemultumiţi trebuie să iasă în stradă. Vor fi luate proprietăţile românilor de către bănci şi distribuitori. Tu, ca guvernare, cum să admiţi să fie jefuită populaţia?

Asta face Virgil Popescu. Trebuie să nu mai închidem minele și să dăm drumul la termocentrale. Proteste au fost şi duminică în toată ţara. Sunt proteste peste tot din cauza facturilor. Acestea sunt imaginile României adevărate.

Liderul AUR susține că în luna noiembrie, protestele vor fi tardive

Protestele foamei, ale disperării… Oamenii văd ce se întâmplă peste tot în ţară din cauza facturilor. Eu am spus de ce cred că în luna octombrie trebuie sa fie luna protestelor”, a declarat George Simion la România TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *