simion 1 jpg

Liderul partidului  AUR, George Simion, susține că guvernarea PSD-PNL dorește falimentarea Tarom și vânzarea companiei „către străini”.

„România a fost blocată ieri atât pe cale aeriană, cât și pe cale terestră. La propriu! Greva piloților TAROM, de fapt strigătul acestora de disperare, a blocat cursele de pe Aeroportul Otopeni generând nemulțumirile românilor, dar și ale oamenilor aflați în tranzit. În loc să vină în mijlocul oamenilor să discute cu ei, să rezolve situația, Sorin Grindeanu dădea lecții pe la televizor și îi acuza pe piloți că au avut abordarea incorectă pentru că au protestat. Cât tupeu pe acest ipochimen!”, a scris George Simion, marți, pe blogul său.

Simion spune că problemele de la Tarom, în special cele privind salariile piloților, trenează de ani buni. Veniturile piloților nu au mai fost majorate din 2007, potrivit acestora.

„Oare Grindeanu sau Ciolacu își pot duce traiul cu aceleași venituri din 2007? Oare și-ar mai putea duce Grindeanu gagicile pe plaje exotice dacă ar avea același salariu ca în 2007?

Însă, ceea ce se întâmplă la TAROM este un atac concertat pentru a îngropa această companie și pentru a o vinde!

În primul rând, în timp ce marile companii din Europa au o stabilitate în ceea ce privește managementul, TAROM a fost condus în decurs de 5 ani de 19 directori. Nu doar asta e problema, ci și aceea că niciunul nu avea treabă cu aviația! Erau vânzători de vopsele, vânzători de mașini, de tablă și așa mai departe.

Dar de ce vor să îngroape TAROM? Pentru că vor să îl vândă! Este o mai veche dorință a PSD-ului. Marcel Ciolacu în luna aprilie a mers în Orientul Mijlociu pentru a negocia, printre altele, inclusiv vânzarea de acțiuni TAROM la companii din Qatar și Emiratele Arabe Unite.

Nu este prima oară când un premier de la PSD caută variante să vândă TAROM. În perioada mandatului său de premier, actualul consilier al lui Marcel Ciolacu, Victor Ponta, a discutat cu oficialii companiilor din Golf despre o posibilă vânzare a TAROM.

Toate aceste lucruri arată că se dorește falimentarea TAROM de către statul român, de guvernarea PSD-PNL, și acapararea de către străini a tot ce înseamnă proprietate a românilor”, susține liderul AUR.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *