Împăcarea cu USR-Plus este dorită de PNL, care speră în ultimul ceas
Împăcarea cu USR-Plus este dorită de PNL, care speră în ultimul ceas

Împăcarea cu USR-Plus este dorită de PNL, care speră în ultimul ceas că minunea va avea loc. Cel puțin așa spune Rareș Bogdan, care este convins că useriștii vor accepta până la urmă ca Florin Cîțu să rămână premier.

PNL încă mai speră la împăcarea cu USR-PLUS.

Vă asigur că după ce vom afla câștigătorul, ne vom pune la o masă rotundă cu USR-PLUS, care reprezintă principala opțiune pentru guvernare, pentru PNL.

Ne vom pune la masă și cu Emil Boc, și cu Cîțu, și cu Alina Gorghiu, Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Dan Vâlceanu, Robert Sighiartău”, a declarat Rareș Bogdan, într-o emisiune B1 TV.

Rareș Bogdan a subliniat faptul că PNL nu are de gând să renunțe la Cîțu, sub nicio formă, în condițiile în care acesta a devenit președintele partidului la congresul PNL.

Noi pornim la discuții însoțindu-l pe Cîțu. Vom încerca să-i convingem (n.r. – pe cei de la USR-PLUS) de ce Cîțu este opțiunea cea mai bună în acest moment, mai ales datorită PNRR-ului.

Deocamdată vreau să cred că pentru domniile lor este importantă stabilitatea României, mai importantă decât ambițiile lor.

Nu avem niciun motiv să renunțăm la Cîțu. Vreau să cred că USR-PLUS nu se află într-o revoluție continuă”, a mai spus Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *