Joe Biden a câștigat alegerile primare din Carolina de Sud, ironizându-l pe Trump cu privire la viitoarele alegeri generale din 2024. Actualul președinte american și-a exprimat dorința de a-l face „pierzător din nou” pe Trump.

În 2020, statul Carolina de Sud a avut un rol crucial în campania lui Biden, marcând un punct de cotitură în susținerea pentru el și contribuind la câștigarea alegerilor prezidențiale. Biden a subliniat că această victorie a fost determinantă și a exprimat încrederea că statul îl va plasa pe drumul câștigării prezidențialelor și în 2024.

De asemenea, Biden a comentat asupra cifrelor votului anticipat și a evidențiat creșterea participării alegătorilor de culoare în procesul de votare.

În 2020, alegătorii din Carolina de Sud au fost cei care au dovedit că experții s-au înșelat, au dat un suflu nou campaniei noastre și ne-au pus pe drumul spre câștigarea președinției. Acum, în 2024, oamenii din Carolina de Sud au vorbit din nou și nu am nicio îndoială că ne-ați plasat pe traiectoria câștigării din nou a Președinției – care îl face pe Donlad Trump pierzător… din nou”, a spus Joe Biden, potrivit B1TV.

De asemenea, el a ironizat și sloganul lui Donald Trump „Să facem America mare din nou”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *