Deputatul George Simion a interceptat-o pe șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, pe o stradă din București, mergând pe jos, însoțită de patru gărzi de corp. Liderul AUR a filmat momentul. Ulterior, el a postat imaginile pe internet, fiind felicitat de Victor Ponta.

Șefa Parchetului European (EPPO) Laura Codruța Kovesi a fost surprinsă în timp ce mergea pe jos, pe o stradă din București, însoțită de patru agenți de pază. Cel cu care a dat nas în nas, în preumblarea sa, a fost deputatul AUR George Simion. Acesta, așa cum obișnuiește, a ținut să imortalizeze momentul, înregistrând un videoclip în timp ce o chestiona pe șefa EPPO în legătură cu însoțitorii săi. Ulterior, Simion a postat imaginile pe rețelele de socializare, de unde s-au viralizat.

„Doamna procuror, da’ de ce aveți atâția bodiguarzi? Vă e frică de ceva? Cam ciudat!”, a comentat deputatul George Simion.

Videoclipul realizat de George Simion, cu Laura Codruța Kovesi, a stârnit reacția fostului premier Victor Ponta. Acesta a comentat apariția șefei Parchetului European, însoțită de patru gărzi de corp, lăudându-l, în același timp, pe George Simion pentru inițiativa de o înregistra și de a o interpela.

Fostul premier și președinte al PSD, un apropiat al deputatului George Simion, a acuzat „parvenitismul” și „aroganța ciocoiască”, a fostei șefe a DNA.

„Credeam că Doamna Koveși e foarte «iubită» și nu are nevoie să fie păzita în mijlocul Bucureștiului mai ceva decât Maddona sau Lady Gaga/ sau oare credea că pe Calea Victoriei din București o atacă rachetele lui Putin! Recunosc că nu am văzut așa sistem de pază nici la șefi de stat – oare așa de populară este Doamna Kovesi în România încât îi trebuie cinci paznici? Sincer – toată scena arată un parvenitism și o aroganță ciocoiască pe care nu am văzut-o la niciun politician. Eu credeam că o apară oricum «focile» de orice pericol????! Bravo George Simion pentru întrebare și filmare”, a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

YouTube video player

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *