Biroul Electoral a dat o lovitură puternică Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), condus de Cristian Popescu Piedone, respingând lista sa de candidați pentru Consiliul Local Sector 1 din București. Motivul acestei decizii a fost descoperirea unor neregularități semnificative în lista de susținători a partidului.

Biroul Electoral a invalidat nu mai puțin de 1.420 de semnături din totalul de 3.425 depuse de PUSL, reprezentând aproximativ o treime din totalul listei, transmite B1TV. Printre principalele neregularități constatate s-au numărat dublarea acelorași nume pe mai multe liste, cu aceleași date de identificare, dar cu semnături diferite, precum și identificarea unor persoane diferite care au colectat semnăturile, dar cu aceleași date de identificare.

Această decizie a condus la reducerea listei de susținători a PUSL la 2.005 persoane, sub pragul minim stabilit de lege pentru depunerea unei liste de candidați. Astfel, partidul condus de Cristian Popescu Piedone a fost exclus de la participarea la alegerile pentru Consiliul Local Sector 1 din București, reprezentând o lovitură majoră pentru formațiunea politică.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Nu stiu.ce tertipuri sa foloseasca ca sa ilimpiedice canditatura.De ce?Pentru ca le este frica de el.Le este frica sa nu le descopere unora,ilegalitatiile…Pe cetatean nu-l intereseaza,cate fscultati ai,cate amante sau ce muzica asculti..Pe cetatean il intereseaza sa fie un primar gospodar,sa se ocupe de problemele orasului,sa ramana ceva in urma…Sa nu creada cineva ca omul de rand.se.lasa prostit de barfele si mahaligsmele lansate in mass-media…

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *