Miss Ucraina și Miss Rusia erau gata să se păruiască la Miss Univers, dar violențele au fost oprite în ultimul moment de organizatori. Bineînțeles, conflictul a pornit din cauza războiului de agresiune pornit de Rusia în Ucraina.

Cele două femei au fost despărțite cu greu de organizatorii competiției.

Conflictul dintre cele două a început când Miss Ucraina a declarat că participarea Rusiei la competiția de frumusețe denotă o lipsă de respect. De asemenea, există informații că ucraineanca s-ar fi bătut cu rivala sa, Miss Rusia, în camera de hotel, arată B1TV.

Viktoria Apanasenko (Miss Ucraina) susține că a încercat alături de echipa ei să împiedice participarea concurentei din Rusia, Anna Linnikova, însă organizatorii din SUA au aprobat viza lui Linnikova. „Dacă americanii i-au dat o viză, comitetul de organizare nu poate renunța la concurentă”, a spus ucraineanca.

Și nu este prima dată când a încercat să facă acest lucru. Am o singură întrebare pentru ea și până acum nu am primit niciun răspuns: dacă susține sau nu politica președintelui ei care a declanșat războiul din Ucraina. De mai multe ori s-au oferit să facă o fotografie prietenoasă”, a spus Viktoria Apanasenko.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *