Nicolae Ciucă laudă administrațiile locale liberale, care sunt, spune el, un model de dezvoltare. Premierul a făcut aceste declarații la Cluj-Napoca, municipiu condus de multă vreme de liberali și considerat model pentru alte zone din România.

Faptul că vă implicaţi şi aveţi această participare consistentă în tot ceea ce şi-au propus autorităţile locale să realizeze în municipiul Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj, ne bucurăm să vedem că există speranţă şi vă în curajăm să creşteţi numărul doamnelor şi domnişoarelor în toate aceste proiecte, pentru că perspectiva dumneavoastră este puţin diferită de a bărbaţilor, în anumite locuri, în altele este cât se poate de congruentă”, a spus vineri premierul Nicolae Ciucă, potrivit B1TV.

Nicolae Ciucă a spus că “o să ceară licenţă pentru export” și că va fi un promotor al Clujului: „Cu acordul domnului primar, a dumneavoastră, am să vă cer licenţă de export, rugându-i pe pe toţi ceilalţi, o să fiu un promotor al Clujului, dacă îmi daţi voie”, a mai spus Nicolae Ciucă.

În Cluj, administraţia liberală a produs efecte cu mult timp în urmă. Am putut să văd acelaşi lucru întâmplându-se şi la Alba Iulia, şi la Oradea”, a precizat şeful Executivului, arătând că „acolo unde sunt administraţii liberale, lucrurile se mişcă altfel şi sunt orientate spre dezvoltare, inovare, cercetare şi modernizare”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *