Nicușor Dan este criticat chiar de către politicienii din USR, care l-au susținut până acum. Deputatul Emanuel Ungureanu spune că nu îi place cum arată Capitala sub conducerea lui Nicușor Dan, și îl critică mai ales cu privire la măsurile pe care acesta le-a luat pe zona de sănătate.

„E inadmisibil sa spui ca nu stii cate cladiri ai, cate focare. Asta nu e raspuns de primar care controleaza problema si nu sunt multumit deloc de raspunsul dlui Nicusor Dan, o spun cat se poate de raspicat.

Nu mai e in opozitie, el trebuie sa fie constient ca are puterea in mana.

Nu-mi place cum arata Capitala sub Nicusor Dan.

Eu sunt foarte nemultumit de Nicusor Dan inclusiv in zona de sanatate.

Nu-mi place ca Nicusor Dan nu e sub control, nu spune ca stie clar ce are de facut, ca nu transmite mesaje spre cetateni.

Noi ca partid am propus altfel de politica, nu putem sa sprijinim neconditionat o persoana fara performante, e firesc sa fim exigenti” a spus Emanuel Ungureanu, potrivit PSNews.

Nicușor Dan este criticat după declarațiile urmate scandalului șobolanilor din București. Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi că nu știe dacă există o creştere a numărului de rozătoare în București.

„Pentru ţânţari avem măsurători să ne spună pe unde sunt. Pentru ceea ce înseamnă rozătoare, mai mult decât vedem noi, toţi, în viaţa curentă, nu există (…) Noi nu ştim în momentul de faţă nici care sunt proprietăţile municipalităţilor, dar să ştim care sunt clădirile abandonate din Bucureşti, pur şi simplu aceste informaţii nu există. Şi atunci, operatorii de deratizare se duc unde ştiu ei că trebuie să meargă. Până când nu o să avem evidenţa proprietăţilor, nu o să reuşim să controlăm cu totul” a spus Nicușor Dan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *