nicușor dan
nicușor dan

Nicușor Dan a fost huiduit, joi, de bucureşteni în timpul unei declaraţii de presă. Primarul general al Capitalei a fost luat la rost deopotrivă de şoferii care se aflau bară la bară, dar şi de locatarii mai multor blocuri.

Incidentul s-a petrecut în timp ce edilul dădea declarații de presă.

”Nu mai minți lumea, băi, hoțule!”, strigau nemulțumiți bucureștenii la adresa lui Nicușor Dan.

Primarul General, Nicușor Dan, a verificat joi, 11 noiembrie, stadiul lucrărilor de la obiectivul de investitii „Penetraţia Prelungirea Ghencea – Domneşti şi Supralărgirea Bulevardul Ghencea”.

Nicușor Dan a explicat că Primăria Capitalei a deblocat șantierele care nu mai avansau din cauza lipsurilor financiare și că pentru noile investiții Municipalitatea dorește să acceseze fonduri din mai multe surse, cum ar fi Programul Anghel Saligny, PNRR sau fonduri europene.

„Am fost azi pe teren pentru a vedea stadiul lucrărilor de lărgire la Prelungirea Ghencea și pentru a da un semnal despre importanța acestui proiect pentru bucureșteni și pentru Primăria Capitalei. Am reușit să depășim problemele financiare și să redeschidem șantierul în această toamnă, iar acum se lucrează pe o porțiune care a fost recent expropriată. Echipele se ocupă în aceste săptămâni de utilități (mutare și îngropare), precum și de construirea trotuarului”, a declarat Nicușor Dan.

„Strada urmează să aibă două benzi rutiere pe fiecare sens, iar pe mijloc vom păstra spațiul necesar pentru linia de tramvai. Sper că linia de tramvai va fi finanțată prin Programul Anghel Saligny, iar dacă cererea noastră se aprobă, vom lucra simultan la lărgirea străzii și la construirea liniei de tramvai”, a mai precizat  Dan.

„Avem de asemenea fonduri pentru a continua exproprierile, iar în luna martie vom începe demolările pe noile porțiuni, ca să putem extinde lucrările. Colaborăm cu Primăria Sectorului 6 pentru a avansa cât mai rapid cu acest proiect așteptat de multă vreme de bucureștenii din cartier și din sector”, a mai declarat primarul general Nicușor Dan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *