Nicușor Dan nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului căci așteaptă „sfatul medicului” ca să o facă. Primarul general al Capitalei a dat detalii despre sănătatea acestuia răspunzând marți unei întrebări a jurnaliștilor, la finalul unei conferințe de presă.

Nicușor Dan a explicat că a făcut recent COVID-19 iar acesta este motivul care îl determină să aibă rețineri în a se vaccina la acest moment.

Am fost în izolare în luna mai pentru că, după cum știți, fiica mea a fost infectată, apoi am fost și eu, am avut coronavirus. O să fac vaccinul după ce medicul îmi va spune că e bine să îl fac” a spus primarul Capitalei.

Spre deosebire de Nicușor Dan, aproape toți politicienii cu funcții înalte în cadrul aparatului central, la Guvern, respectiv în plan local, s-au vaccinat anti-COVID-19. Unii au făcut și un eveniment din acest lucru: Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Anca Dragu etc, relatează B1TV.

Nicușor Dan nu s-a vaccinat. Nicușor an a explicat însă că așteaptă ca medicul să-i dea OK-ul, după un control, pentru a merge să se vaccineze.

Mai întâi am fost extrem de precaut cu purtatul măștii. De la 8 dimineața la 8 seara stau cu masca la birou, dar fetița a luat virusul de la grădiniță. Mi l-a dat și mie, asta s-a întâmplat la sfârșitul lunii aprilie, începutul lui mai și de atunci, după ce s-a întâmplat acest lucru, aștept să-mi fac evaluarea medicală și după ce medicul îmi spune că e bine, voi merge să mă și vaccinez”, a declarat Nicușor Dan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *