Primarul Capitalei, Nicușor Dan, promite din nou căldură în calorifere

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, promite din nou căldură în calorifere pentru bucureșteni, mai repede și mai eficient, în urma reparațiilor la magistrale și punctele termice. Nicușor Dan a repetat că bucureștenii vor beneficia de o situație mult mai bună decât în iarna precedentă.

După iarna trecută, marcată de întârzieri, lipsa căldurii și a apei calde și disconfort în mai multe sectoare ale orașului, primarul a asigurat locuitorii că administrația va preveni astfel de situații în viitor.

Înțeleg foarte bine frustrarea bucureștenilor și am luat măsuri pentru a îmbunătăți furnizarea de căldură în acest sezon rece. Avem un plan solid pentru a evita întârzierile și problemele din trecut”, a spus Nicușor Dan.

Primarul a subliniat că a colaborat cu furnizorii de energie termică și instituțiile relevante pentru a asigura că sistemul de încălzire funcționează eficient.

Am avut discuții cu furnizorii de energie termică, am verificat rețelele de transport și am implementat măsuri pentru a reduce pierderile de căldură. Scopul nostru este să oferim bucureștenilor un confort termic corespunzător în această iarnă”, a adăugat primarul.

Nicușor Dan a promis și o comunicare mai eficientă cu locuitorii, astfel încât aceștia să fie informați cu privire la orice probleme sau întârzieri în furnizarea de căldură. De asemenea, el a reamintit cetățenilor importanța gestionării eficiente a consumului de energie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *