Părinții fetiței ucise de un polițist cer 6 milioane de euro despăgubiri
Părinții fetiței ucise de un polițist cer 6 milioane de euro despăgubiri

Părinții fetiței ucise de un polițist vor cere 6 milioane de euro despăgubiri după accidentul care a curmat viața fiicei lor. Familia fetei rănite solicită și ea daune de un milion de euro, pentru afecțiunile și șocul emoțional suferit.

Familiile fetelor de 13 și 11 ani implicate în accidentul din București, de pe Bulevardul Laminorului, s-au constituit părți civile în dosarul penal constituit, a precizat avocatul care le reprezintă, Adrian Cuculis.

În prezent, polițistul se află sub control judiciar și va fi audiat joi dimineață, arată B1TV.

Părinții fetiței ucise de un polițist cer daune. Zilele următoare cererea pe care o vor înainta Parchetului și instanței e de constituire ca parte civilă la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei. Iar în partea cealaltă se gândește familia la 1 milion de euro pentru fracturile suferite și traumă”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei copil a de 11 ani decedată în accident.

Până în prezent, agentul nu a dat vreo declarație anchetatorilor. De două ori a refuzat solicitarea procurorilor, motivând că nu poate discuta cu anchetatorii din cauza stării emoționale deplorabile. Dezvăluirea aparține tot avocatului familiei Raisei, Adrian Cuculis.

La momentul accidentului, polițistul se afla singur în maşină. El a accidentat joia trecută, 13 ianuarie, două fetițe minore care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei.

În urma impactului, una dintre copile a murit, iar cealaltă a fost transportată de urgență la Spitalul „Grigore Alexandrescu”. Tragedia a provocat multă tristețe și furie la nivel național. Nu au existat urme de frânare, pentru că șoferul nu le-a observat, iar mașina circula cu viteză excesivă, au spus martorii.

Polițistul care se afla la volanul autovehicului este acuzat de ucidere din culpă. Angajatul MAI va fi cercetat în libertate, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *