Cristian Popescu Piedone reușește o „achiziție” importantă înaintea alegerilor locale din 2024. Primarul Sectorului 1 anunță susținerea pentru George Iorgovan în cursa pentru Sectorul 1.

George Iorgovan este fiul fostului politician Antonie Iorgovan, cunoscut ca „părintele Constituției”. Iorgovan senior a dat forma finală a primei legi fundamentale după evenimentele din Decembrie 1989. George Iorgovan este un avocat cu peste două decenii de experiență. El are o imagine bună în lumea juridică.

Acesta este al doilea candidat lansat de Cristian Popescu Piedone. În urmă cu scurt timp, Liviu Negoiță, fostul primar al Sectorului 3 a preluat organizația PUSL din sectorul pe care l-a condus.

Este de așteptat ca în perioada următoare, alți primari marca „Piedone” să își anunțe candidaturile la alegerile din 2024. Experiența primarului din Sectorul 5 l-a determinat să anunțe și înființarea unei academii a primarilor. Acolo potențialii candidați să vină să învețe din experiența celui care a condus până acum sectoarele 4 și 5 din București.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *