Primarul Iulius Bedea din Simeria, județul Hunedoara, a fost surprins în toiul unui scandal în propriul birou, unde a țipat la un angajat și a încercat să-l scoată cu forța din încăpere. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a prefectului județului, Călin Petru Marian.

Primarul a urlat la angajat, i-a cerut să iasă din birou și a folosit un limbaj agresiv, numindu-l „nesimțit”. Angajatul, Dan Terteci, a rămas calm și i-a cerut primarului să se comporte civilizat, transmite B1TV.

Nesimțitule”, „Ieși afară acum. Afară. Te-am trimis la SPCLEP (n.r. Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa a Persoanelor)”, îi spune primarul.

Dan Terteci îi cere acestuia să se comporte civilizat, refuzând să se ridice de pe scaun. „Vă rog frumos să vă revizuiți comportamentul”, îi spune funcționarul.

În timpul incidentului, o colegă de birou a intervenit, rugându-l pe primar să se liniștească și să discute civilizat.

Domnule primar, nu știu cum rezolvați situația aceasta, dar vă rugăm să nu ne supuneți la stresul acesta. Nu mi se pare normal să vin la serviciu și să faceți astfel de scene, să trageți de mobilă. Vă rugăm să vă liniștiți și să discutăm civilizat”, spune angajata.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *