Prințesa Sofia a României a fost implicată într-un accident de circulație
Prințesa Sofia a României a fost implicată într-un accident de circulație

Prințesa Sofia a României a fost implicată într-un accident de circulație, pe DN1. Fiica regelui Mihai și a Reginei Ana a suferit un atac de panică și a fost tratată de echipajul medical la fața locului.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că pe DN1 București-Ploiești, în zona localității Corbeanca, județul Ilfov, „a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, în urma căruia o persoană acuză dureri, urmând să fie evaluată medical”, transmite B1TV.

La volanul unuia dintre autoturisme se afla Principesa Sofia a României, cea de-a patra fiică a regelui Mihai și a reginei Ana, care ar fi suferit un atac de panică în urma șocului

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ și niciunul dintre șoferi nu a vrut să meargă la spital.

Principesa Sofia a României se îndrepta spre București, iar în urma impactului mașina pe care o conducea s-a urcat pe separatoarele de sens din beton.

La data de 15 mai a.c., în jurul orei 15:29, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1-Otopeni, km13, sensul de mers Ploiești-București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciul Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență, context în care cei 3 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a evaluat persoanele implicate în evenimentul rutier, însă niciuna dintre acestea nu au fost transportate la spital.

În cauză, evenimentul rutier va fi soluționat de către polițiștii rutieri din Otopeni, în termenul prevăzut de lege, respectiv 24 de ore”, au transmis polițiștii rutieri.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *