clotilde armand

Partidul Social Democrat, filiala din Sectorul 1, o acuză pe Clotilde Armand că blochează deliberat accesul liber în Primărie. „Clotilde își arogă dreptul de a decide ce „persoane politice și personalități” vor putea intra „în palatul dumneaei”, susține vicepreședintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu.

Filiala PSD a Sectorului 1 își continuă acuzațiile la adresa lui Clotilde Armand despre care spune că nu a realizat nimic din ceea ce a promis în fața cetățenilor în campania electorală.

„Dumneavoastră vă regăsiți pe lista de cetățeni cuminți agreați de primarul Clotilde Armand?

Când ai zero realizări pentru cetățeni, încerci să controlezi la extrem accesul acestora în instituția pe care o conduci, segregându-l pe “tagme” – cetățeni, mass-media, personalități, politicieni etc, în speranța iluzorie că pereții clădirii în care ființează Primăria îți opacizează zilnic stângăciile stridente în încercarea eșuată de mai bine de doi ani de a administra Sectorul 1.

Este deja de notorietate că în preajma argumentelor logice, propunerile și proiectele doamnei primar Armand se deșiră ca un șirag de mărgele! De aceea, doamna primar, pentru a-și “proteja” proiectele și acțiunile de criticile iminente, a decis să interacționeze cu cât mai puțini cetățeni, reprezentați ai mass-media, personalități și politicieni, instituind în acest sens și o procedura internă foarte strictă cu privire la accesul în sediul Primăriei din Bd. Banu Manta, nr.9.

Asta face Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1: interzice accesul „indezirabililor” : mass-media, personalități și oameni politici, “persoane care în opinia doamnei primar denigrează imaginea sectorului 1” în sediul PUBLIC al Primăriei Sectorului 1, palat administrativ monument istoric întreținut din banii tuturor contribuabililor din sector, inclusiv ai celor care nu o simpatizează pe doamna Armand.

„Clotilde Armand își ia pe persoană fizică un edificiu simbolic al Capitalei”

„Inacceptabil, revoltător și un precedent periculos care nu trebuie trecut cu vederea este detaliat cu minuțiozitate în “Procedura de lucru cu privire la accesul în imobilul din Bd. Banu Manta, nr.9, aprobată de doamna primar.

Un așa-zis „Serviciu Imagine și Cultură” (sună mai degrabă a departament de propagandă) al Primăriei Sectorului 1 sau chiar doamna primar în persoană va selecta pe sprânceană reprezentanții presei care vor acea acces în clădire și la ședințele Consiliului Local al Sectorului 1”, se mai arată în textul semnat de vicepreședintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu.

PSD Sector 1 o acuză pe Clotilde că oferă acces ăn Primărie doar „dacă te place primarul”.

„Doar presa agreată va fi acceptată! Primarul Clotilde Armand își arogă dreptul de a decide ce „persoane politice și personalități” vor putea întra în palatul dumneaei. Criteriile de selecție? Baza deciziei? Totul se reduce la “dacă te place doamna Armand sau nu”, dumneaei hotărând dacă ai „denigrat” sau nu Sectorul 1 în spațiul public. HALUCINANT este puțin spus, aici avem de-a face cu o folosire total discreționară a atribuțiilor, în sensuri nocive.

Reflexele condiționate ale unui public educat, lipsit de mijloacele atât de sensibile care să detecteze înșelătoriile “rafinate” ale doamnei primar cărora le cade victimă, fac ca această situație și stare de fapt să se perpetueze continuu și să nu existe o minimă opoziție în acest sens”, mai transmite PSD Sector 1.

„Administrația Armand instaurează dictatura la Sectorul 1”

Social-democrații o acuză pe primarul Sectorului 1, Clotilde Armand că instaurează dictatura în Primărie și discriminează din motive numai de ea știute.

„Este dreptul oricărui cetățean al sectorului 1, al Bucureștiului și al României să poată intra în palatul Primăriei Sectorului 1. Administrația Armand instaurează discriminarea pe motive neclare, instituie cenzura, abuzul și dictatura într-un sector care are nevoie de administrație coerentă, previzibilă, centrată în jurul cetățenilor. Clotilde Armand ne dă numai ce nu cerem și se supără că suntem nemulțumiți de administrația pe care o patronează.

Iată un exemplu de cât de mult îi pasă doamnei Armand de cetățeni: a susținut ZERO audiențe, din 2020 până acum! Cetățenii care aveau de discutat în persoană cu primarul lor probleme serioase au primit răspunsuri generice pe e-mail. Într-un răspuns formulat la o interpelare a unui coleg consilier local, doamna Armand invocă, în 2023, pandemia de COVID-19 ca barieră insurmontabilă între ea și cetățenii de rând.

Dumneavoastră vă regăsiți pe listă de cetățeni cuminți agreați de Clotilde Armand? Îndrăznesc să fac un pronostic în ceea ce privește persoana mea. Clotilde, ai legătura din turnul de fildeș!”, mai scrie Alexandru Petrescu pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *